Отзывы пользователей

Ознакомьтесь с отзывами пользователей Logaster. Отзывы о нас также доступны ВКонтакте. Желаете оставить свой и опубликовать его здесь? Просто отправьте свой отзыв на support@logaster.com или воспользуйтесь онлайн формой. Будем рады узнать ваше мнение!.

Luiza Almeida 1 июня 2017

Eu fui encarregada pelo meu sócio de criar um logo, cartões de visita e folhas timbradas para nosso novo negócio. Como estamos começando, não podíamos nos dar o luxo de contratar um designer. Usei este serviço e o resultado foi melhor do que esperávamos. Obrigada!

Maria Do Socorro Calixto 28 мая 2017

Poupei tempo e dinheiro e ainda por cima, tenho um logo profissional para minha empresa. Recomendo o serviço!

Maria Jose Belarmino 21 мая 2017

Orcei com um designer profissional e iria cobrar R$900 para fazer um logo. Ficou um pouco acima do que eu tinha então, pesquisei e encontrei o Logaster. Salvou minha vida.

Monique Alves 18 мая 2017

Super fácil de usar. Eu consegui o que queria e consegui rápido. =)

Paula Sabaa 13 мая 2017

Não precisei esperar para começar a usar o logotipo. Tudo ficou disponível de forma instantânea depois de fazer o pagamento, que falando nisso, foi bem acessível, diferente de outros lugares por aí.

Roseane Silva 7 мая 2017

No meio do zilhão de opções encontrei a combinação ideal de cores, fontes e design para a minha nova empresa. Muito obrigada!

Sara Dias 2 мая 2017

Meu logo ficou uma combinação de criatividade e profissionalismo, algo perfeito para o que eu procurava.

Tânia Siqueira 30 апреля 2017

Quando encontrei o Logaster fiquei super feliz. Foi incrível ver meu logo criado de forma tão rápida e pronto para usar. Ele vai ficar lindão no meu blog.

Tatiane de Lima Alcântara 24 апреля 2017

Existem aqui muitas opções gratuitas de design de logo. Estou muito satisfeita com o processo inteiro de criação.

Sara Catarine 13 апреля 2017

Estamos muito impressionados com a facilidade de projetar e editar um logotipo para a nossa nova empresa. Havia várias opções para escolher e aquela que escolhemos se adequou perfeitamente a nossa empresa. Obrigada!

Сергій Бендас 11 января 2017

Більше б таких сервісів. Значно полегшує процес створення брендової продукції, ціна не кусає, а вразі чого - завжди підтримає ввічлива команда підтримки - саме те, що потрібно для початку старт-апу.

Тетяна Воробець 10 января 2017

Сервіс на 5+! В пріорітеті - комфорт клієнта! Дякую! Буду радити близьким і друзям!

Тімур Брухаль 9 января 2017

Дякую щиро. Сервісом користуюсь вже давно і всім раджу!

Володимир Куцик 6 января 2017

Всього 5 - 10 хвилин і логотип готовий. Радує величезний асортимент іконок і шрифтів, в будь-якому випадку можна підібрати щось на свій смак. Успіхів і розвитку Вам!

Ірина Заяць 3 января 2017

Чудовий сервіс! Зручний інтерфейс і кваліфікована команда тех підтримки забезпечують просте використання сайту. Дякую!))

Ніна Шова 28 декабря 2016

Неодноразово створювала логотипи і візитки на вашому сайті. І щоразу залишалася задоволена процесом і результатом роботи.) Все дуже чітко, зручно і ціна приємна. Дякую розробникам! Успіхів і натхнення на нові ідеї!!

Андрій Степук 25 декабря 2016

Величезне дякую Вашому сервісу, завдяки Вам був створений логотип нового старт-ап проекту!) З наступаючими!)

Вікторія Протасенко 19 декабря 2016

Дякую сервісу! Чудова якість продукта, простота у використанні та дуже демократична фінансова політика - приголомшливий коктейль!!! Друзі - ви кращі! Успіхів у бізнесі! Будемо співпрацювати й надалі! Ще раз дякую.

Антоніна Ксензовець 14 декабря 2016

Це дійсно чудовий сервіс! Доступний у всіх розуміннях, як в технічному плані все дуже просто, так і в фінансовому, що дуже важливо для тих, хто створює щось з нуля і поки ще не має великих фінансових засобів. А найголовніше, що можна з легкістю втілити саме те, що малює твоя уява, адже так важко пояснити якомусь дизайнеру так, як ти собі уявляєш! І завжди все завершується тим, що ти його просто починаєш дратувати своїми тисячними правками. А тут — ти сам собі господар і творець!!!! Велике дякую!!!!

Олена Рибіна 12 декабря 2016

Дякую за створення "Logaster". Зручний. Конкретний. Швидкий. Шикарний у виборі дизайнів. Персонал оперативний та індивідуальний в роботі з кожним клієнтом за виникненням питань. Дякую!